spinner
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

«Κυκλοφορία Ετήσιου Λευκώματος Πολυτελείας» (Ετήσιο Λεύκωμα Γραμματοσήμων Πολυτελείας έτους 2019)

08/09/2021

  1. ΓΕΝΙΚΑ

 

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία συνεχίζοντας την προσπάθεια που καταβάλλουν για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες τους και επιθυμώντας να καλύψουν τις φιλοτελικές τους ανάγκες, προχώρησαν στην κατασκευή Ετήσιων Λευκωμάτων Γραμματοσήμων Πολυτελείας έτους 2019, τα οποία θα κυκλοφορήσουν σε συγκεκριμένη ποσότητα.

 

  1. ΠΡΟΪΟΝ

 

Πρόκειται για Ειδικά Συλλεκτικά Λευκώματα πολυτελούς κατασκευής, εβδομήντα δύο (72) σελίδων, με χοντρό εξώφυλλο πολυτελείας, τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις 4 Μαρτίου 2021 σε τριακόσια (300) τεμάχια και θα περιέχουν:

  • Τις Σειρές Γραμματοσήμων που εκδόθηκαν το έτος 2019,
  • Κείμενα σε δυο γλώσσες, ελληνική και αγγλική,
  • Διάφορες πληροφορίες σχετικές με κάθε σειρά,
  • Πλούσια εικονογράφηση καθώς και
  • Αποτυπώματα των σφραγίδων πρώτης ημέρας κυκλοφορίας των Σειρών.

κωδικός: 5205344163243

 

  1. ΑΓΟΡΑ

 

Τα ανωτέρω Λευκώματα μπορούν να διατεθούν ως επιχειρηματικά ή και προσωπικά δώρα ιδιαίτερης αξίας.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να γίνει από όλο το δίκτυο κατανοητή η σπουδαιότητα ανάπτυξης των πωλήσεων των Λευκωμάτων αυτών, γεγονός που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη του Φιλοτελισμού και στη μύηση νέων ανθρώπων στο Φιλοτελισμό, αλλά και στην επίτευξη των επιμέρους στόχων της Εταιρείας.

 

  1. ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ

Η τιμή πώλησης των ανωτέρω Ετήσιων Λευκωμάτων Πολυτελείας έτους 2019 ανέρχεται στο ποσό των ενενήντα πέντε ευρώ ( 95,00 €έκαστο, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% (76,61 € + 18,39 €). Στις περιοχές που υπάγονται σε μειωμένο συντελεστή Φ.Π.Α. η τιμή τους θα διαμορφωθεί σε ογδόντα εννέα ευρώ και εξήντα τρία λεπτά (89,63 €) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 17% (76,61 € + 13,02 €).

 

  1. ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ

Ο αρχικός εφοδιασμός των Ταχυδρομικών Καταστημάτων με ποσότητες των προαναφερόμενων Λευκωμάτων θα γίνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από την Κεντρική Αποθήκη των ΕΛΤΑ, Τμήμα Γραμματοσήμων και Αξιών Μικρού Όγκου σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο 1.2.2/567/22 03 2017 έγγραφο της Διεύθυνσης Προμηθειών.

 

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι, επειδή παρατηρείται σε σημαντικό αριθμό Καταστημάτων το φαινόμενο της υπεραποθεματοποίησης, εφιστούμε την προσοχή στους Προϊσταμένους και Διαχειριστές των Ταχυδρομικών Καταστημάτων, ώστε οι ζητούμενες ποσότητες από το Τμήμα Γραμματοσήμων και Αξιών Μικρού Όγκου Αθηνών (101 00 ΚΡΥΟΝΕΡΙ) να είναι ανάλογες με τις δυνατότητες πώλησης του Καταστήματος.

 

Για τον εφοδιασμό τους με επιπλέον ποσότητες, σε περίπτωση που οι αρχικές ποσότητες εξαντληθούν, τα Ταχυδρομικά Καταστήματα θα πρέπει να απευθύνονται πρώτα στο Κεντρικό τους Κατάστημα, και στα Καταστήματα της ομάδας τους, του Νομού και της Περιφέρειας για την κάλυψη των αναγκών τους.

 

Με βάση τα προαναφερόμενα, συνιστάται στους αρμόδιους των Ταχ. Καταστημάτων να επιδείξουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προώθηση των συγκεκριμένων φιλοτελικών προϊόντων, λαμβάνοντας κατά την κρίση τους κάθε πρόσφορο μέτρο με σκοπό τη διάθεση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού των ανωτέρω Λευκωμάτων, σε μεμονωμένους πελάτες, Επιχειρήσεις, Οργανισμούς κλπ. που μπορούν να τα διαθέσουν και ως δώρα σε διάφορες εορταστικές περιόδους ή άλλες εκδηλώσεις.