spinner
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

Συμπλήρωση 100 χρόνων αδιάλειπτης λειτουργίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών

20/09/2021

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

1. Σας πληροφορούμε ότι, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων αδιάλειπτης λειτουργίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, που συμπληρώθηκαν το 2020 και την επιθυμία του Πανεπιστημίου, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία προχώρησαν στη δημιουργία Ειδικής Αναμνηστικής Σφραγίδας με ημερομηνία 9 Ιουλίου 2021.

2. Όσοι επιθυμούν να λάβουν το αποτύπωμα της πιο πάνω Αναμνηστικής Σφραγίδας, μπορούν να στείλουν ταχυδρομικώς τα αντικείμενά τους μέχρι τις 9 Οκτωβρίου 2021 στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού, Αιόλου 100, δεύτερος όροφος, 101 88 Αθήνα. Σημειώνεται ότι η ημερομηνία αποστολής θα αποδεικνύεται από το χρονολογικό σήμαντρο του Ταχυδρομικού Καταστήματος κατάθεσης. Tα φιλοτελικά αντικείμενα πρέπει να φέρουν το ονοματεπώνυμο και την πλήρη διεύθυνση του αποστολέα, για να είναι δυνατή η επιστροφή τους στους ενδιαφερόμενους.

 

3. Τα τέλη για κάθε αποτύπωμα ορίζονται κατ’ ελάχιστο στην αξία των 0,90 €. Όσα αντικείμενα προορίζονται για ταχυδρόμηση θα πρέπει να φέρουν τα προβλεπόμενα κατά περίπτωση αντίστοιχα τέλη εσωτερικού ή εξωτερικού ή ειδικής διαχείρισης.