spinner
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€

ΠΕΣ STOP ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

16/11/2022

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία λένε STOP στην παιδική κακοποίηση και στηρίζουν την πανελλαδική εκστρατεία «Μένει Μυστικό» του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με ένα φυλλαράκι τεσσάρων αυτοκόλλητων προσωπικών γραμματοσήμων που κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου 2022 και συνοδεύεται από Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα.

Η 19η Νοεμβρίου, που θεσπίστηκε ως Παγκόσμια Ημέρα κατά της Κακοποίησης των Παιδιών το 2000 στη Σύνοδο Κορυφής της Παγκόσμιας Ένωσης Γυναικών (Women's World Summit Foundation WWSF), υπενθυμίζει σε όλους την ανάγκη προστασίας των παιδιών και την ευαισθητοποίηση των πολιτών κατά  του φαινομένου αυτού. Μοιράζουμε το μήνυμα και στρέφουμε την προσοχή μας στα παιδιά. Όλα τα παιδιά που έχουν δικαίωμα στην υγεία, στην ανεμελιά και σε μια ζωή δίχως πόνο και οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης.

Ημερομηνία Κυκλοφορίας: 19 Νοεμβρίου 2022
Σχεδίαση - Προσαρμογή: Θεανώ Βενιέρη
Διάσταση γραμματοσήμου: 35 X 45 mm
Διάταξη: Φυλλαράκι 4 αυτοκόλλητων προσωπικών  γραμματοσήμων
Μέθοδος εκτύπωσης: Πολυχρωμία (οffset)
Εκτύπωση: VERIDOS ΜΑΤΣΟΥΚΗΣ Α.Ε. ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Φυλλαράκι 4 αυτοκόλλητων προσωπικών γραμματοσήμων «Πες STOP στην παιδική κακοποίηση»

 

10.000 τεμάχια

Κωδικός: 5205344166848


 3,60 €

 

Αγόρασέ το

Τα προσωπικά γραμματόσημα θα διατίθενται από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα και από το ηλεκτρονικό κατάστημα ΕΛΤΑ μέχρι εξαντλήσεως.

Παράλληλα θα κυκλοφορήσει Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα, με την οποία θα πραγματοποιηθεί σφράγιση το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου, από 09:00 έως 14:00 στο Ταχυδρομικό Κατάστημα της Πλατείας Συντάγματος, Μητροπόλεως 2, 105 63 Αθήνα. 

Η Ειδική Αναμνηστική Σφραγίδα είναι διαθέσιμη για τρεις (3) συνεχόμενες Πέμπτες από την ημερομηνία κυκλοφορίας της, στο Ταχυδρομικό Κατάστημα της Πλατείας Συντάγματος, Μητροπόλεως 2, 105 63 Αθήνα, από 09:00 έως 13:00.

Εναλλακτικά στείλτε ατελώς τα ταχυδρομικά σας αντικείμενα στη Διεύθυνση Φιλοτελισμού, Αιόλου 100, 2ος όροφος, 101 88 Αθήνα, εντός 60 ημερών από την ημερομηνία κυκλοφορίας της Αναμνηστικής Σφραγίδας (η ημερομηνία αποστολής αποδεικνύεται από το χρονολογικό σήμαντρο του Ταχυδρομικού Καταστήματος κατάθεσης).

Tα φιλοτελικά αντικείμενα πρέπει να φέρουν το ονοματεπώνυμο και την πλήρη διεύθυνση του αποστολέα, ώστε να είναι δυνατή η επιστροφή τους στους ενδιαφερόμενους. Παρακαλούμε να σημειώνεται στον φάκελο αποστολής η ένδειξη «ΦΙΛΟΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ».  

Προσοχή!

Προκειμένου να πάρετε αποτύπωμα Αναμνηστικής Σφραγίδας, το ταχυδρομικό αντικείμενο που θα προσκομίσετε πρέπει να φέρει επικολλημένα γραμματόσημα αξίας πρώτης μονάδας βάρους εσωτερικού (20 gr), Β’ προτεραιότητας, σήμερα 0,90 € .

Στο τέλος του έτους, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία θα διαθέσουν Σετ Φακέλων Αναμνηστικών Σφραγίδων (Φ.Α.Σ.), προκειμένου να διευκολύνουν τους συλλέκτες Αναμνηστικών Σφραγίδων. Κάθε φάκελος θα φέρει γραμματόσημο αξίας πρώτης μονάδας βάρους εσωτερικού (20 gr), Β’ προτεραιότητας, σήμερα 0,90€ και θα είναι σφραγισμένος με μια εκ των Ειδικών Αναμνηστικών Σφραγίδων του έτους 2022.